Стил

Кога од своето име ќе направите бренд…

Напишано од martin

Кристијано Роналдо уште еднаш го покажа своето неверојатно тело за CR7 долната облека. Португалскиот фудбалер ја предводеше кампањата пролет-лето 2018 за неговата етикета за долна облека. Роналдо ја водеше кампањата дома. Долната облека е неверојатно интимна и сакав да ја покажам оваа колекција во околината која е најинтимна за мене – па затоа снимањето дома се чувствуваше како природен избор, вели Роналдо.

Фудбалската икона, исто така, дискутира за дизајните на оваа сезона. Избирам различни CR7 стилови на долна облека во зависност од тоа како се чувствувам секое утро, така што со секоја колекција сакам да дизајнирам контрастни модели и бои за да се осигурам дека има можност за секоја пригода, објаснува Роналдо.

За авторот

martin