Задолжително

Кои се 12те видови на блузи во светот на мажите

striped-sweater-men-style-casual
Напишано од Хонг

Деновиве налетавме на еден интересен инфографик за сите можни видови на блузи во машкиот свет. Тие, се на се, бројат до 12. Разликите пред се се во видот на отворот кај вратот, во еднобојноста или ригите, во крагната, копчињата доколку ги има, и уште неколку ситници. Изборот е голем, а од вас зависи кој стил го преферирате, и кои блузи најдобро одговараат на вашиот моден стил.

Инфографикот е детален –

15781242_1365924326793288_2786355330899226103_n

За авторот

Хонг