Селебрити

Кои се најмодерните мажи кои го одбележуваат стартот на 2018?

Напишано од Пјер

Модните недели од Милано, Париз и Лондон се зад нас.

Видовме многу познати фаци, многу нова откачена мода, и добра најава за останатите 10 ипол месеци од годината. Доволно беа 40тина дена, за да видиме кои селебрити мажи ќе бидат цел на папараците оваа 2018 година.

Подоле 8 од нив, кои одлично ја стартуваа модната нова година –

MR HÉCTOR BELLERIN

  • Mr Héctor Bellerin, London, 6 January. Photograph by IMAXTREE

MR GASPARD ULLIEL

  • Mr Gaspard Ulliel, Paris, 15 January. Photograph by Mr Alain Benainous/REX/Shutterstock

MR JOHN LEGEND

  • Mr John Legend, Park City, Utah, 20 January. Photograph by BACKGRID

MR MATTEO MARZOTTO

  • Mr Matteo Marzotto, Madrid, 13 January. Photograph by Mr Mimmo Carriero/IPA/REX/Shutterstock

MR LEON BRIDGES

  • Mr Leon Bridges, Los Angeles, 16 January. Photograph by Ms Elise Leclerc/Press Association Images

MR WILLEM DAFOE

  • Mr Willem Dafoe, New York, 9 January. Photograph by Mr John Nacion/Instar Images

MR DAVID BECKHAM

  • Mr David Beckham, Paris, 18 January. Photograph by Mr Laurent Benhamou/Sipa/REX/Shutterstock

MR GARY OLDMAN

  • Mr Gary Oldman, Los Angeles, 5 January. Photograph by Ms Birdie Thompson/AdMedia via ZUMA Wire

За авторот

Пјер