Економија Мода

Кои се најжешките модни брендови во моментов?

Напишано од Пјер

Најновата модна листа го постави Gucci како најжежок и најпопуларен моден бренд во моментов, веднаш пред Balenciaga и YEEZY. Листата на Business of Fashion and Lyst, и добиена со анализирање на aggregated searches, page views, engagement, intent rate и conversion. Спортските брендови се во сенка во оваа анализа, каде само Nike се бробил во првите 10.

За авторот

Пјер