Апликации

Кој е најквалитетниот машки моден блогер во моментов?

Напишано од Пјер

Станува збор за Британецот Matthew Zorpas. Секојдневно го следиме, затоа што сите фотографии му се одлични.

Инфото на неговиот Инстаграм профил кажува доволно – Creative Consultant | Lecturer | Founder of The Gentleman Blogger thegentlemanblogger.com

Daydreaming. Rio de Janeiro x @massimodutti up on TheGentlemanBlogger.com #dressedinDutti Location: @vilasantateresa

A post shared by Matthew Zorpas (@matthewzorpas) on

Pool strike. Ready for the @fosgoodwood ball with @bentleymotors #goodwood #fosgoodwood

A post shared by Matthew Zorpas (@matthewzorpas) on

When you want to stay in bed forever but you have the @versace_official show to attend.

A post shared by Matthew Zorpas (@matthewzorpas) on

Last day in Mykonos… and I'm off to New York tomorrow for 48hrs! #workhardplayhard 🌊✈️

A post shared by Matthew Zorpas (@matthewzorpas) on

NYC you have been great! Thank you @hugoboss for having me! London see you tomorrow! #ThisisBOSS #SummerOfEase

A post shared by Matthew Zorpas (@matthewzorpas) on

За авторот

Пјер