Серии

Кој ќе ја симне Narcos третата сезона од интернет ќе си има работа со Cali картелот

Напишано од martin

И покрај ефтината понуда на Netflix, луѓето и понатау користат торенти. Една од сериите која деновиве најмногу се симнува од торент е дефинитивно Narcos. Поради таа причина Netflix најде начин како да се бори со непријателите. Погледнете го видеото!

За авторот

martin