Uncategorized Љубов

Кој комплимент, жените едвај чекаат да го слушнат?

Напишано од Нино

Тим од истражувачи пробал да дојде до одговор на прашањето – Кој комплимент, жените едвај чекаат да го слушнат? Резултатите покажале дека дури 60% од жените посакуваат да слушнат дека изгледаат помладо.

Анкетата покажала дека дури 41% посакуваат да изгледаат помладо, додека 62% од испитаничките рекле дека во моемнтот користат препарати за подмладување. Научниците исто така откриле дека дамите со 39 години, прежуваат најголем стрест пред нивниот 40ти роденден.

А најмногу самодоверба кај жените доаќа после 55 години, што исто така е интересен податок.

Значи девојките сакаат комплименти, а нивниот омилен е поврзан со младоста. Информација која веруваме дека многу ќе ви помогне

best-compliments-to-give-to-a-woman

За авторот

Нино

Нино е алфа и омега за техничкиот дел, неговата работа е одржувањето на моторот кој го движи Friday. Кога не работи на Friday обично дизајнира сајтови во Why Not Communications, прописно навлечен на сите серии кои вклучуваат магии и змејови обожава кафе и музика. Доколку нешто не функционира на Friday како би требало или вашиот банер доцни со поставување тој е човекот кој би требало да го обвините :)