Стил

Koj менаџер од Премиер Лигата може да се пофали со најфраерски часовник?

managers12-large_trans2oueflmhzzhjcyuvn_gr-bvmxc2g6irfbtwdjolshwg
Напишано од Мартин

Антонио Конте засега ја добива битката на теренот измеѓу менаџерите во Премиер Лигата, но Шон Дајс е на прво место кога станува збор за најскапиот часовник. Скролајте надоле да видите кој го има најдобриот часовник во Премиер Лигата.

За авторот

Мартин