Uncategorized Љубов

Кој секс потег жените го обожаваат, а вие не го практикувате

Напишано од Нино

Да, дефинитивно најголемиот дел од вас не го практикуваат. И не, не станува збор за некоја перверзна работа која сигурно прва ви доаѓа на памет.

Според последното истражување на Секс институциите на Канада во соработка со Trojan кондомите, открива дека жените го обожаваат гушкањето после сексот. Скоро на исто ниво им е како и предиграта, ако не и побитно. И не, не велете дека гушкате, затоа што ниедно машко не сака да се гушка, особено после сексот. Не се обидувајте да негирате, затоа што сите анкети велат дека мин 53% од испитаниците никогаш не се гушкале после сексот, а останатите 47% овој момент го наведуваат како реткост.

Затоа не заборавајте, време е за гушкање 🙂

Couple Lie in Bed Holding Each Other

Couple Lie in Bed Holding Each Other

За авторот

Нино

Нино е алфа и омега за техничкиот дел, неговата работа е одржувањето на моторот кој го движи Friday. Кога не работи на Friday обично дизајнира сајтови во Why Not Communications, прописно навлечен на сите серии кои вклучуваат магии и змејови обожава кафе и музика. Доколку нешто не функционира на Friday како би требало или вашиот банер доцни со поставување тој е човекот кој би требало да го обвините :)