+18

Кој тип на женски гради е омилен кај мажите?

Напишано од Нино

Според голем број на исражувања, докажано е дека на мажите побитен им е обликот од големината на женските гради. Истражувањето во магазинот Evolution & Human Behaviour се позанимавало малку повеќе со женските делови на телото и она што е најинтересниот факт кој можеби нема да не изненади е дека мажите најмногу од се сакаат цврсти женски гради. Ова истражување е спорведено кај 267 доброволци од Бразил, Република Чешка, Камерун и Намибија.

Значи заклучивме дека машките сакаат цврсти гради, а тоа е карактеристично кај помладите жени. Кога станува збор за величината, според истражувањето се покажало дека некоја средна величина е идеална.

За авторот

Нино

Нино е алфа и омега за техничкиот дел, неговата работа е одржувањето на моторот кој го движи Friday. Кога не работи на Friday обично дизајнира сајтови во Why Not Communications, прописно навлечен на сите серии кои вклучуваат магии и змејови обожава кафе и музика. Доколку нешто не функционира на Friday како би требало или вашиот банер доцни со поставување тој е човекот кој би требало да го обвините :)