Задолжително

Која кошула ќе домнинира во првиот месец од школската година?

Напишано од Пјер

Се разбира дека мислиме на фланелката, поточно, за нас позната како карираната кошула. Кошула најчесто комбинирана во црвени, зелени и темни бои, подебела, и со интересни коцкасти карирани дизајни. Младите генерации ја обожаваат, па и постарите веќе почнуваат да ја комбинираат и со посериозни модни комбинации. Доколку немате фланелка, пуштете се до Сити Мол и одберете нешто –

За авторот

Пјер