Задолжително Мажот во очите на жената

Колешките од магазинот Elle зборуваат на машка тема – Облечени за соблекување

Напишано од Пјер

Нема ништо подобро од тоа да знаете како девојките сакаат да бидете облечени. Облечени толку добро, што ќе сакаат одма да ве соблечат. Подобра информација сте немале добиено, сигурни сме во тоа.

3 уреднички од магазинот Elle зборуваат на темата, кој ќе ви биде од огромно значење за следниот ваш дејт.

1 – Уредничката за убавина – “Белата кошула е секогаш сигурен и паметен избор. Сакам да е кристална, јасна, чиста и струкирана….иста како и мажот кој ја носи.”

2 – Кретивниот директор – “Прво што приметувам кај момците се панталоните, затоа што добро кроените и модерни панталони се одлична основа за понатамошното комбинирање.”

3 – Моден уредник – “Кога мажот носи квалитетен еднобоен џемпер тој докажува две работи: ја докажува својата модерна самоувереност и супериорност, и ги истакнува своите цврсти и широки раменици.”

За авторот

Пјер