Најново

И конечно дознавме дека дружбата помеѓу Даниел Крег и Omega продолжува

Напишано од martin

За сите оние кои што го гледаа интервјуто The Late Show со Стивен Колбер, беше можно да се види дека Даниел Крег веќе почна да го носи новиот Seamaster Diver 300M “Commander’s Watch” Limited Edition кој оддава почит на Џејмс Бонд во Кралската морнарица. Овој часовник беше официјално претставен на специјалниот настан во јули и веднаш има големо значење по изјавата на Даниел Крег дека повторно ќе биде дел од приказната за агентот 007.

За авторот

martin