Хотели

Конечно го најдовме најпрекрасното место на IBIZA

Напишано од Пјер

Надвор од гужва, со дизајн како од 007 филм. Најубавото место на Ibiza се вика Finca Basso, па доколку сакате да го замените балканов со нешто пофраерско, побарајте слободни дати и уште летово бидете во Шпански филм

Mr. & Mrs. Smith

Mr. & Mrs. Smith

За авторот

Пјер