Серии

И конечно! Трејлерот за третата сезона на ‘Narcos’

Дали сте спремни за новата сезона мге хитот ‘Narcos’? Третата сезона излегува на 1-ви септември, а до тогаш, загрејте се со одличниот трејлер!

За авторот

martin