Стил

Конор Мекрегор ќе развие свој моден бренд

Познатиот ММА борец и боксер долго време соработува со Дејвид Августо, а сега се реши оваа соработка да ја покачи едно ниво погоре. Тие се одлучија заедно да создадат свој моден бренд наречен August McGregor. August McGregor линијата на почетокот ќе прави костуми и кошули со модни детали кои ќе имаат почетна цена од 650 долари. Првата колекција од овој бренд се очекува да излезе наредната година.

За авторот

martin