Водич за патување

Кратка прошетка низ преубавиот Лисабон

Напишано од martin

Лисабон не е само еден од најстарите градови во Европа, тој е и еден од најубавите, па доколку барате некоја дестинација за вашето следно шетање, еве еден краток водич.

За авторот

martin