Филмови

Кратка ретроспектива, стилот на Џејмс Бонд!

Напишано од martin

Во градот Париз беше направена специјална изложба која била посветена на агентот 007 и која ја опишувала еволуцијата на стилот на Џејмс Бонд. На оваа изложба луѓето можеле да го видат беспрекорниот костум на Шон Конери, Бриони костумите на Пирс Броснан и спортските комбинации на Даниел Крег, дизајнирани од Том Форд.

Секако дека приказната за Џејмс Бонд не би била целосна доколку ги нема неговите автомобили Aston Martin DB5 и DB10 кои се само дел од неговите автомобили кои привлекоа големо внимание.

За авторот

martin