Интервјуа Селебрити

Кратки прашања со познатиот глумец Charlie Hunnam

Напишано од Пјер

Charlie Hunnam најдобро го памтиме по улогата на бајкерот од познатата серија Sons of Anarchy, а најсвежо од последниот негов филм Lost City Z. Мачо глумецот со ламберџек стил, е горд на своето Англиско потекло, и во продолжение одговара на неколку интересни прашања (MH) –

Тренинг Химна? – Тејлор Свифт????? (овој одговор никој не го очекувал)

Здраво гориво? – Паста од киное

На искачање порачува? –  Темно вино

Книга? – The sisters brothers

Последен пат кога плачел? – Со девојката пред некој ден

Омилен спортиста? – Конор Мекгрегор

Херој? – Мајками и таткоми

Омилено место? – Ридовите во Шкотска

Омилено животно? – Верверичките. Секогаш се нервозни и полни со енергија

За авторот

Пјер