Стил

Краток филм за Pitti Uomo, местото каде што машкиот стил се почитува најмногу

Напишано од martin

Веќе неколку години постојано објавуваме фотографии од центарот на Фиренца, каде што четири дена во годината, џентлмените ја покажуваат својата иновативност, стил. Тие четири дена Фиренца е центарот на светската мода. За сите оние кои не се запознаени со овој саем, погледнете го ова кратко видео.

За авторот

martin