Троши

Квадратните часовници се враќаат назад, а еве во кои треба да инвестирате

squarewatch
Напишано од Мартин

Квадратните часовници повторно се враќаат во мода. Со класичен дизајн и облик со кој ќе се одвоите од толпата. Модерните и добро познати производители на часовници прави навистина фраерски модели на квадратни часовници кои повторно се омилени кај мажите.

watchtag-670x359

Tag Heuer Monaco 39mm

watchtiff-670x360

Tiffany East West

watchbaume-670x360

Hampton by Baume & Mercier

watchcartier-670x359

Tank Solo by Cartier

watchgirard-670x360

Vintage XXL by Girard-Perregaux

За авторот

Мартин