Фитнес

Лесна вежба која ги отстранува болките во грбот

backpain1-web
Напишано од Хонг

Сетете се само како бебињата си играат со стапалата додека не проодат. Е тоа е вежбата за вас….

Причините за болка во грбот се различни, но секако се многу непријатни. Иако постојат разни вежби за грбот и половината, сепак одлучивме да ви понудиме една која ќе го реши вашиот проблем со болките.

Погледнете ги инструкциите во видеото и применувајте ја вежбата секојдневно, болките ќе исчезнат…

Денар.мк

За авторот

Хонг