Мода

Levi’s со надополнување на нивната зимска колекција

Напишано од Нино

Момците од Levi’s се во зимски ритам без разлика на празниците, за што доказ се нивните последни надополнувања на нивната Thermolite колекција. Ретко грешат –

За авторот

Нино

Нино е алфа и омега за техничкиот дел, неговата работа е одржувањето на моторот кој го движи Friday. Кога не работи на Friday обично дизајнира сајтови во Why Not Communications, прописно навлечен на сите серии кои вклучуваат магии и змејови обожава кафе и музика. Доколку нешто не функционира на Friday како би требало или вашиот банер доцни со поставување тој е човекот кој би требало да го обвините :)