Филмови

Листа од најдобрите 25 филмови за 2016 според еден од најдобрите филмски критичари на денешницата

Напишано од Нино

Видеото е дело на филмскиот критичар David Ehrlich. Бројката е 25 филмови, сите феноменално склопени во ова мини видео. Зимата и празниците се вистинското време за филмска домашна кинотека

 

За авторот

Нино

Нино е алфа и омега за техничкиот дел, неговата работа е одржувањето на моторот кој го движи Friday. Кога не работи на Friday обично дизајнира сајтови во Why Not Communications, прописно навлечен на сите серии кои вклучуваат магии и змејови обожава кафе и музика. Доколку нешто не функционира на Friday како би требало или вашиот банер доцни со поставување тој е човекот кој би требало да го обвините :)