Луксуз

Луксуз на денот – The Watchmaker Of Watchmakers

Напишано од Пјер

Доколку ве интересира зошто Швајцарските рачни часовници вредат толку многу, тогаш следново видео е наменето за вас.

Мајсторот Jaeger-LeCoultre е директен кривез за голем дел од нив.

За авторот

Пјер