Луксуз

Луксузна соработка на високо ниво

Напишано од Пјер

IWC Schaffhausen со феноменално видео посветено на Финецот Mika Hakkinen и неговата зависност од Mercedes-Benz W196 ‘Silver Arrow’

За авторот

Пјер