Водич за патување

Maras езерата во Перу за патување како што не може да замислите

Ако сакате авантуристички патувања, тогаш Перу дефинитивно треба да биде на вашата листа за патувања. Иако Перу нуди сјајна храна и навистина дружељубиви луѓе, ние ве советуваме да ги посетите Maras солените езера. Станува збор за голем број на мали езера кои делуваат како мали базени.

Езерата се разнобојни и верувајте дека ќе ви понудат искуство какво што никогаш не сте замислувале.

За авторот

martin