Интервјуа

Марк Кубан: Најдобриот совет кој никогаш не го добив

Напишано од Пјер

Милионер и претприемач, еден од најконтроверзните богаташи, сопственик на НБА клубот Далас Маверикс.

Марк Кубан говореше за Business Insider и на прашањето: „Ако е можно да се патува назад во времето, кој е советот кој би си го дал сам на себе на своја 20-годишна возраст“, тој одговори

За авторот

Пјер