Филмови

Мартин Скорсезе ќе снима филм за Мајк Тајсон

Напишано од martin

Мајк Тајсон пред неколку дена потврди дека ќе се снима филм за неговиот живот и го објави глумецот кој ќе биде дел од филмот. Станува збор за Џејми Фокс кој покажа дека знае да се трансформира.

Снимањето на овој филм сеуште не е започнато, но се очекува во брзо време. Она што мора да се нагласи е дека овој филм ќе го прави Мартин Скорсезе, кој според многумина е вистинскиот човек кој може да го покаже животот на Мајк Тајсон.

За авторот

martin