Креатива

Мекгрегор е заштитно лице на Beats by Dre

Напишано од martin

Една од најдолго очекуваните борби на Мекрегор и Мејведер познатиот бренд Beats by Dre ја искористи да го ангажира Мекгрегор да биде новото заштитно лице. Во рекламната кампања тој ги носи The Notorious Beats by Dre.

За авторот

martin