Луксуз

Мекрегор и неговата колекција на автомобили

Напишано од Mr. M

Ирскиот харизматичен борец Конор Мекгрегор е еден од најславните личности во моментов, а една од причините за тоа е борбата со Мејведер. Тој покрај тоа што е добар борец, влијателен е и во светот на модата, бидејќи навистина знае како да се носи во еден џентлменски стил. Денеска нема да збориме за неговиот стил, ние ќе збориме за неговата уникатна колекција на автомобили.

Погледнете ја галеријата и уживајте.

За авторот

Mr. M