Креатива

Микс на уметноста и модерниот urban streetwear

Напишано од Нино

Аргентинскиот илустратор Mau Lencinas aka 199HATEs, на интересен начин ни претставува микс на Јапонскиот ghost symbology со модерниот urban streetwear.

 15403671_10154834179454187_3661915211249696870_o 15390657_10154834179009187_8551104372178578614_n 15542391_10154834178849187_8979431599850446942_n 15390817_10154834179174187_345568411262140128_n 15578494_10154834179289187_3524482635420390672_n 15541452_10154834179604187_6657355319485658413_n

За авторот

Нино

Нино е алфа и омега за техничкиот дел, неговата работа е одржувањето на моторот кој го движи Friday. Кога не работи на Friday обично дизајнира сајтови во Why Not Communications, прописно навлечен на сите серии кои вклучуваат магии и змејови обожава кафе и музика. Доколку нешто не функционира на Friday како би требало или вашиот банер доцни со поставување тој е човекот кој би требало да го обвините :)