Uncategorized Метрополи

Мини прошетка низ фантастичниот Сеул, срцето на Јужна Кореја

Напишано од Нино

https://www.youtube.com/watch?v=NL_ZF-wo5Hk

За авторот

Нино

Нино е алфа и омега за техничкиот дел, неговата работа е одржувањето на моторот кој го движи Friday. Кога не работи на Friday обично дизајнира сајтови во Why Not Communications, прописно навлечен на сите серии кои вклучуваат магии и змејови обожава кафе и музика. Доколку нешто не функционира на Friday како би требало или вашиот банер доцни со поставување тој е човекот кој би требало да го обвините :)