Uncategorized Архитектура

Мини прошетка во новиот дом на Обамови

Напишано од Нино

Не е Белата Куќа, ама е на површина од 8000 квадрати. Локацијата е областа Kalorama во Washington, D.C. Во нивни скромен, но модерен стил.

Ова е новиот мега дом на Обамови

1480373506-1468002066-1467925120-rs_4016201223268 1480373496-1468002055-1467925109-rs_4016201223211 1480373486-1468002045-1467925100-rs_4016201223223 1480373476-1468002035-1467925089-rs_4016201223219 1480373466-1468002024-1467925079-rs_4016201223206 1480373453-1468002012-1467925068-rs_4016201223283 1480373443-1468002000-1467925058-rs_4016201223194 1480373432-1468001990-1467925048-rs_4016201223181 1480375826-obamas-new-house-front

За авторот

Нино

Нино е алфа и омега за техничкиот дел, неговата работа е одржувањето на моторот кој го движи Friday. Кога не работи на Friday обично дизајнира сајтови во Why Not Communications, прописно навлечен на сите серии кои вклучуваат магии и змејови обожава кафе и музика. Доколку нешто не функционира на Friday како би требало или вашиот банер доцни со поставување тој е човекот кој би требало да го обвините :)