Задолжително

Моден водич за комбинирање на бојата на чевлите со бојата на оделото

Напишано од Пјер

Не секоја боја на чевли оди со секоја боја на одело. Ова правило треба да го знаете на сон, а веруваме дека секој од прилика знае кој и се насоките и правилата на оваа тема без премногу да истражува. Се е до осетот.

Но ајде, да не речете дека не сме го опфатиле овој дел. Во продолжение една фотографија инфографик, на која јасно се гледа што со што оди –

За авторот

Пјер