Архитектура

Модерните мажи и црните апартмани (спални соби)

Напишано од Пјер

Има нешто заедничко помеѓу црната боја и модерните мажи што тешко се објаснува. Без разлика за што станува збор, дали за убавината на темните нијанси, или за присилена конекција поради машкоста, црните апартмани и спални соби се слаба точка на мажите во денешно време. А добра вест е, што и на девојките им се по мерак. Во продолжение неколку темни апартмани на база на црната боја каде доминираат спалните соби. Квалитетна инспирација –

За авторот

Пјер