Задолжително

Модна комбинација која оди и на кежуал, и на формал стилови

Напишано од Пјер

За оваа кежуал формал комбинација, им должиме едно grazie на Италијанците.

Станува збор за комбинирање на спортскиот неструкиран блејзер и обичната еднобојна маичка. Дефинитивно, одлична комбинација според нашиот тим. Оди со фармерки, со панталони, со чино, со патики, и со чизми/чевли. Значи се што ви треба, е добра фризура и насмевка на вашето лице.

Во продолжение имате неколку примери, дел накај смарт кежуал стилот, дел малку поформални. Одберете нешто –

За авторот

Пјер