Задолжително

Модна комбинација за мажите со бунтовнички рок стил

Напишано од Пјер

Знаеме дека одма помисливте на кожната јакна. Моментално е зима, и имаме уште време до месеците кога истата ќе ја комбинираме. Но, оваа топла недела, не натера малку порано да помислиме на рок комбинацијата каде главниот збор го има кожната јакна. Денес посветуваме внимание на истата во црна боја, и на нејзината комбинација со црни фармерки. Да, all black bike стилот се враќа во мода. Мала инспирација во продолжение –

За авторот

Пјер