Луксуз

Модната куќа Gucci, отвори Gucci Garden во Фиренца

Алесандро Микеле, ја однесе модната куќа Gucci во нови предизвици. Овој бренд отвори нов експериментален продажен концепт наречен Gucci Garden. Локацијата има емотивна поврзаност за Микеле, како и за брендот. Gucci Garden е иновативен спој на музеј, бутик и ресторан.

Во бутикот се наоѓаат екслузивни Ready to wear колекции и разни видови на луксузни модни прачиња. Како што кажавме, во склоп на Gucci Garden се наоѓа и музејот во винтиџ Gucci стил.

Погледнете го овој ексклузивен луксузен концепт на модниот бренд.

За авторот

martin

1 Коментар