Селебрити

Моќен говор на Мерил Стрип!

На последното доделување на Golden Globe Awards најголем белег остави Мерил Стрип која е добитник на наградата за животно дело! Погледенете

За авторот

Нино

Нино е алфа и омега за техничкиот дел, неговата работа е одржувањето на моторот кој го движи Friday. Кога не работи на Friday обично дизајнира сајтови во Why Not Communications, прописно навлечен на сите серии кои вклучуваат магии и змејови обожава кафе и музика. Доколку нешто не функционира на Friday како би требало или вашиот банер доцни со поставување тој е човекот кој би требало да го обвините :)