Задолжително

Можеби е рано, но време е да мислиме на најпопуларната модна пролетна комбинација во машкиот свет

Напишано од Пјер

Станува збор за зелената бомбер јакна и белата клот памучна маичка. Бомбер јакните се дел и од есенските стилови, но особено мерак е да се комбинираат во пролет, затоа што одлично одат со спортски кежуал стил. Во продолжение неколку комбинации, кои ќе ви дадат идеа.

За авторот

Пјер