Серии

‘Mr. Robot’ со језив трејлер за најава на третата сезона

Напишано од Пјер

Неколку дена по трејлерот за третата сезона на Наркос, го имаме и трејлерот за третата сезона на лудата серија Мр. Робот. Добра најава, во секој случај –

За авторот

Пјер