Задолжително Серии

И наградата за најмодерен машки лик од сериите оди кај…

Напишано од Пјер

Се разбира дека оди кај Pacho Herrera, геј партнерот на Кали династијата, од серијата Наркос. Третата сезона искочи пред некоја недела, и сите фанатици веќе сигурно ја имаат изгледано. Покрај одличниот кастинг, одличната приказна и глума, ние со особено внимание го следиме и модниот стил на Alberto Ammann, попознат како Pacho. Фантастичен латино изглед, со храбри и креативни комбинации. Бои еден тон 🙂

За авторот

Пјер