Задолжително

НАГРАДНА ИГРА во чест на Мовембер!

Напишано од martin

Сигурно сте веќе запознаени за Мовембер, месецот во кој мажите ја дигаат свеста и собираат средства со цел подобрување на нивното здравје. Моември е месецот во кој секој маж треба да го расте и негува својот брк и гордо да застане и да каже: Се грижам за машкото здравје! Во чест на Мовембер, Friday.mk во соработка со Polar est2017 ве наградуваат. Polar est2017 е македонски бренд кој произведува масла и уље за одржување на брадата и брковите.

Правила на играта

  1. Се што треба да направите е да постирате креативна слика од вашите бркови или брада на Вашиот Инстаграм профил
  2. Тагнете го нашиот инстаграм пофил – Friday.mk
  3. Користете ги хаштазите #movember ,#fridaystyle и #beardlover
  4. Сликите можете ги постирате до крајот на месец ноември
  5. По завршувањето на месецот, нашиот тим ќе ја избере најкреативната слика со бркови и брада и победникот ќе добие Серум за раст на брада и Восок за бркови од брендот Polar est2017.

Серумот за раст на брада го потикнува и убрзува растот како и густината на вашаѕа брада

Восокот за бркови ја дава посакуваната форма на вашиот брк

 

За авторот

martin