Водич за патување

Најатрактивните улици во светот

Напишано од Нино

Нема поголемо богатство од патувањето низ различни дестинации во светот. Тие ни ги шират нашите видици, размислувања и ни носат голем број на искуства и спомени. Овој пат ги издвоивме дел од најатрактивните улици низ светот кои што вреди и тоа како да ги посетите.

За авторот

Нино

Нино е алфа и омега за техничкиот дел, неговата работа е одржувањето на моторот кој го движи Friday. Кога не работи на Friday обично дизајнира сајтови во Why Not Communications, прописно навлечен на сите серии кои вклучуваат магии и змејови обожава кафе и музика. Доколку нешто не функционира на Friday како би требало или вашиот банер доцни со поставување тој е човекот кој би требало да го обвините :)