+18

Најбарани поими на порно сајтовите за 2016

Напишано од Нино

2016 беше година во која се случија доста работи во светот. И знаете што друго се случуваше? Се гледаше порно индустријата! И тоа многу! Прегледани се дури 91,980,225,000 видеа на Pornhub, а самиот сајт е посетен дури 23 билиони пати. И така, 2016 е позади нас, а Pornhub ги објави податоците од најбараните поими за 2016 година.

mtq0mtm3mda5otk5mzg5otgw

За многумина чидно, а за многумина не, но најбараниот поим за 2016 е лезбејки.

За авторот

Нино

Нино е алфа и омега за техничкиот дел, неговата работа е одржувањето на моторот кој го движи Friday. Кога не работи на Friday обично дизајнира сајтови во Why Not Communications, прописно навлечен на сите серии кои вклучуваат магии и змејови обожава кафе и музика. Доколку нешто не функционира на Friday како би требало или вашиот банер доцни со поставување тој е човекот кој би требало да го обвините :)