Одржување

Најбараните 15 машки фризури за 2016

landscape-1482873500-lead
Напишано од Хонг

Во насловот напоменавме најбарани, затоа што истите се форсирани во 2016 од познатите селебрити машки фаци, кои секогаш се пример и водич за стилот кај обичните смртници. Станува збор за 15 видови на машки фризури, а познатите варираат од Бекам, Бибер, па се до Рајан Рејнолдс. Неколку се класика познати машки фризури, има дел природни, и нормално неколку варијанти на најпознатата машка фризура за 2016 – Pompadour. Проверете –

За авторот

Хонг