Музика

Најбогатите светски диџеи

Напишано од martin

Најпопуларната музика на денешницата е електронската. Не е важно дали станува збор за некои стари хитови кои имаат модерен ремикс или нови хитови, електронската музика е направена за добро расположение. Тоа е главната причина поради која диџеите се барани и популарни. Тие успеаа да направат огормно богатсво и поради тоа се решивме да ви ги претставиме најбогатите.

  1. Тиесто, 75 милиони долари
  2. Avicii, 48 милиони долари
  3. Келвин Харис, 46 милиони долари
  4. Армин Ван Бурен, 40 милиони долари
  5. Дејвид Гета, 30 милиони долари
  6. Afrojack, 20 милиони долари
  7. Каскада, 20 милиони долари
  8. Deadmau, 5 18 милиони долари
  9. Skrillex, 15 милиони долари
  10. Hardwell, 9.5 милиони долари

За авторот

martin