Одржување

Најдобар начин за да ги исчистите белите патики

Напишано од martin

Сигурни сме дека не постои маж, кој во својот дом нема барем еден пар на белу патики кои се многу нечисти. Белите патики се едни од одмилени обувки на мажите, бидејќи се вклопуваат со различни комбинации. Единствената нивна мана е тоа што тие брзо се прљаат. Затоа ние денеска ќе ви покажеме како со леснотија да ги одржувате чисти.

Првата работа која треба да ја направите е да го исчистите првиот слој на нечистотии. За тоа може да користите обична мокра крпа. Следната работа која треба да ја направите е да ги исчистите нечистотиите кои впиле во ткаенината. За ова ви е потребно средство за чистење на патики.

Во вода растворете го средството и земете една четка за рибање. Убаво исчистете ги, и потоа избришете ги со сува и чиста крпа.

За авторот

martin