Селебрити

Најдобрата модна машка селебрити кежуал комбинација на месецот оди кај …

Напишано од Пјер

Woody Harrelson на Venice Film Festival. 65 годишниот актер носи кежуал комбинација која тешко се дешифрира. Освежување кое е добредојдено за сите модни критичари. Woody, ти си цар

За авторот

Пјер